Damlaget vann blåsig match

Vi åkte från ett blåsigt Malmö för att komma till ett ännu blåsigare Höllviken för att spela DM. I första halvlek var det inget "skönlir" precis, Höllviken gjorde inget annat än bara slog ifrån sig…vi försökte komma till avslut men det var inte det lättaste. Vi ville nästan för mycket.

Mitt i all press kontrar Höllviken och får en straff, ja jag säger "fick" för vi hade delade åsikter om det! Men vad händer? Jo Sofia gör det hon ska och räddar straffen!

Vi går till halvtidsvila med 0-0. Nya förmaningar till andra halvlek: Spela bollen på marken, rulla bollen och skjut! Vi tar ledningen genom ett bra uppspel som avslutas av Linda Persson som gör 1-0. Höllviken svarar direkt och kvitterar, 1-1.

Vi ligger på och försöker spela vårt spel, vilket resulterar i att vi får en straff…Linda sätter bollen säkert i mål ännu en gång.

Vi hade verkligen medvind hem till Malmö…Nu blir det träning idag måndag och ny DM match på onsdag mot Helsingborg hemma på stadion kl 19.00. Två DM matcher med 6 poäng känns bra.

Stort tack till två trogna supporters som körde ner, Folke och Bengt.

Höllviken – IFK Malmö 1-2 (0-0)
Mål: 0-1 Linda Persson, 1-2 Linda Persson str.