Preliminärt spelprogram för träningsmatcherna 2002

Vintern nalkas, men IFK Malmös hemsida kan i dag presentera A-lagets preliminära spelprogram för träningsmatcherna 2002.

Allsvenska klubbarna AIK, Halmstads BK, HIF och Kalmar FF hör till de tuffaste motståndarna på programmet, Utöver detta kommer man att möta Superettankollegan Mjällby AIF, samt klubbar från danska division 1 och svenska division 2.

Det är ännu inte bestämt när man ska åka till La Manga, men där nere kommer man även denna gången få spela två matcher mot högkvalifikativt motstånd. Matcher mot division 2-lagen Helsingborgs Södra BIS och IFK Hässleholm kommer att tillkomma i programmet.

IFK Malmös träningsmatcher 2002 (preliminärt)
Lö 2/2 BK Frem (DK) – IFK Malmö
Lö 9/2 Halmstad BK
To-Fr 14-15/2 B93 (DK)
On 27/2 IFK Malmö – Höllvikens GIF
Lö 2/3 Mjällby – IFK Malmö
Lö 9/3 Farum (DK)
On 13/3 Helsingborgs IF – IFK Malmö
To 28/3 Kalmar FF
Ti 2/4 IFK Malmö – AIK
Sö 7/4 Motståndare oklart