På fredagen är det dags för IFK Malmös Superettanlag att träda in i handlingen i Skånecupen. Man gör det som något av favoriter, sedan man i förra upplagan vunnit finalen mot ett B-betonat Malmö FF med 7-0.

– Vi har många bra inomhusspelare och hoppas göra bra i ifrån oss i år igen. Det finns många bra inomhuslag, så jag vill inte riktigt kalla oss för favoriter, men vi går som alltid in för att vinna, säger IFK Malmös tränare Patrik Johansson till ifkmalmo.com

Man möter Sorgenfri Boys och BKF Sarajevo i gruppspelet och vi seger väntar ytterliggare en match på kvällen. I IFK:s trupp ingår fem av de nio spelarna som vann förra upplagan av Skånecupen. Eric Fischbein kan dock inte vara med i morgondagens matcher.

– Eric ska leda en judisk mässa, vilket har varit bestämt länge. Han kommer dock att vara med om vi går vidare till slutspelet.

Truppen:
Kenneth Mattsson, Glenn Holgersson, Johan Åkesson, Marcus Nilsson, Roger Nilsson, Baskim Sopi, Eric Fischbein, Jörgen Svensson, Anders Jemail

Spelprogram, fredagen den 28 december
19:30 Sorgenfri Boys – IFK Malmö
20:00 IFK Malmö – BKF Sarajevo
20:45 Segraren grupp 9 – Segraren grupp 10