P15 förlorade finalen mot MFF

IFK Malmös P15 räckte inte ända fram och förlorade Skånecupfinalen mot Malmö FF med 3-2, efter att man inte haft turen på sin sida.

Efter drygt 20 sekunder tog "di blåe" ledningen sedan bollen oturligt snuddat vid en IFK-spelare in i mål. Men IFK kom igen och målvakten Adnan Zukancic kvitterade. MFF lyckades dock återigen ta ledningen, men den skulle inte bli långvarig.

Tobias Kristensson gör en snygg framspelning till Nana Piesie, som lurar MFF-målvakten och sätter 2-2. Det var dock inte IFK:s dag och med 2.09 kvar blev Fatos Qeriqi frilägesutvisad. Strax därefter avgör Malmö FF:s nyblivna ungdomsproffs i holländska Feyenoord, Labinot Harbuzi matchen med sitt 3-2 mål. IFK:s försök med att sedan ta ut målvakten och sätta in en utespelare i mål blev resultatlöst.

Pojkar B 15 år

Final

IFK Malmö 1 – Malmö FF 1 2-3
Mål: 1-1 Adnan Zukancic, 2-2 Nana Piesie

IFK MALMÖ

Adnan Zukancic

Firat Sahan
Zoran Jovanovic
Nana Piesie
Ahmed Abdul Rahim
Tobias Kristensson
Richard Adamczyk
Fatos Qeriqi
Carlos Qurios