Dennis Nilsson i full träning igen

Efter att ha fått hela förra säsongen spolierad på grund av en ryggskada är nu IFK Malmös mittfältare Dennis Nilsson på väg tillbaka. Han tränar nu för fullt.

– Dennis är fullt frisk och känner inte alls av sin ryggoperation från förra året. Han har långt kvar fysiskt, men har en härlig inställning, säger IFK Malmös tränare Patrik Johansson till ifkmalmo.com

Även för övrigt börjar det se bra ut i IFK-truppen. Fyra spelare fanns inte med på gårdagens träning och allt som allt var man 17 man, som höll i gång med löpning och fotboll. Ljumskskadade Martin Alm och Jimmi Olsson är fortfarande borta, liksom Anders Jemail (Thailandsresa). Johan Åkesson saknades också efter att i förra veckan fått en sträckning i ljumsken.

– Dessutom provtränade Jens Nordström och Marcus Winqvist (MFF) med oss. Även Martin Lundin och en spelare från juniorlaget deltog på träningen, liksom nyförvärvet Bobby Kosicki.

Tränaren Patrik Johansson kommer av Skånska Dagbladet att tilldelas "Guldpantern" som förra årets mest underhållande idrottsledare i Skåne.