U-laget ett nummer för små

IFK Malmös utvecklingslag var ett nummer för små i tisdagens match mot Lunds BK i reservlagsserien division 1 södra Skåne. Lunds BK vann med 6-0 i en match som kunde slutat med betydligt större siffror.

– Vi mötte ett mycket bra Lunds BK. De var mycket äldre än oss och hade även några A-lagsspelare med. Tempot var högre och fysiken var mycket starkare hos Lund. Men vi försöker i alla fall och det kan bära frukt på längre sikt att möta tuffare motstånd, kommenterade IFK Malmös U-lagstränare Bertil Henriksson.

Lunds BK – IFK Malmö 6-0 (3-0)

Arena: Klostergårdens IP
Domare: Göran Sjölin, Lund, Benny Wraae, Staffanstorp, Fredrik Arvidsson, Södra Sandby
Mål:
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Syrar Al-Kuwaity

Mattias Andersson
Martin Jönsson
Samer Ali
Samphan Promsri-Målgren

Ahmed Chahrour
Daniel Karjalainen
Luan Topalli
Blerti Kadriu

Gergin Yilmaz
Aziz Husseini

Avbytare

Andrei Moticeac
Björn Johansson
Abdul Semwanga-Nyende (målvakt)