Det händer saker på Stadion!

Äntligen börjar det bli klart med våra nya omklädningsrum för ungdomslagen. Malmö Fritid låter i samarbete med IFK Malmö uppföra 8 nybyggda baracker bredvid våra nuvarande lokaler på Stadion.

Sedan många år är vi trångbodda på Stadion och lokalerna där är nedslitna. De nya lokalerna ger oss bättre möjligheter att ta hand om våra ungdomar. Vi får även ett samlingsutrymme där ungdomarna kan få teoretisk utbildning och föräldrarna kan få en kopp kaffe när deras ungdomar tränar eller spelar match.

Om någon vecka skall det vara klart och vi räknar med en officiell invigning till höststarten.

Under hand skall våra lokaler i Stadion saneras och de gamla lokalerna tillsammans med de nya skall förhoppningsvis klara av vårt behov de närmaste fem åren innan hela Stadion och Stadionområdet skall vara färdigrenoverat.