P10 vidare till MM-semifinal

IFK Malmös P10 gick på måndagen vidare till semifinal i Malmömästerskapet efter att ha besegrat LM Lilla Torgs FF med 5-3 efter straffar. Trots att det var P10-1 som spelade gällde matchen även serien för P10-2 och där räknades resultatet vid full tid, 2-2.

IFK ledde med 2-1 ända in i det sista när LM Lilla Torg lyckades kvittera. MM-kvartsfinalen fortsatte då med straffar, där "di gule" vann med 3-1. Straffarna sattes i mål av Osama Krayem, Jesper Olofsson och Christoffer Hagsell.

Matchen var mycket jämn och spännande. 2-2 var ett rättvist resultat. Att straffar sedan ska avgöra är ju inte alltid så rättvist. Roligt för IFK, men många tårar hos besvikna LM Lilla Torg-spelare. Både IFK:s grabbar och LM ska ha all heder för sitt fina uppförande både på och utanför plan.

SM LM Lilla Torgs FF – IFK Malmö 2-2 (1-1)
MM LM Lilla Torgs FF – IFK Malmö 3-5 efter str. (2-2)

Arena: Mariedals IP
Domare: Daniel Wakeham, Malmö
Mål: Emil Borg 2
Straffmål: Christoffer Hagsell, Jesper Olofsson, Osama Krayem

IFK MALMÖ (3-2-1)

Christoffer Hagsell

Erik Johansson
Hamid Farzamnia
Peter Wiahl

Maysem Sultan
Osama Krayem

Nima Yassami

Avbytare

Emil Borg
Jesper Olofsson
Linus Lundqvist
Patrice Behrad