En vinst och en förlust i Oldgirlscupen

Det blev en förlust och en vinst för IFK Malmös oldgirlslag när säsongen avslutades med den traditionella cupen i Harlösa.

Det blev endast två matcher då väldigt få lag hade anmält sig. Första matchen blev det vinst med 2-0 mot Harlösas F16. Två perfekta lobbskott av Lotta Svensson från mittlinjen. Vi ägde i stort sett hela matchen och F16-tjejerna spelade bra.

Andra gruppspelsmatchen var mot Kristianstad/Wä och det blev en relativt jämn match. Efter att vi öppnade svagt och fick både 0-1 och 0-2 i baken, spottade vi upp oss i andra halvlek. Återigen var det Lotta som fick till en fullträff och denna gång tog hon hjälp av båda stolparna innan bollen slutligen hamnade i mål, 2-1.

Vi jagade kvittering men tiden rann iväg för oss, matchen slutade 2-1 till Kristianstad/Wä. Det blir lite stressigt när matchtiden endast är 2 x 10 minuter. Trots förlusten i sista matchen var vi alla mycket nöjda med vårt spel i båda matcherna. Dagen avslutades med tårtkalas, vi firade födelsedagsbarnet Ann Malmström.

Harlösa IF F16 – IFK Malmö 0-2 (0-2)
Mål: 0-1 Lotta Svensson, 0-2 Lotta Svensson

IFK Malmö – Kristianstad/Wä 1-2 (0-2)
Mål: 1-2 Lotta Svensson

IFK MALMÖ

Maria "Ia" Henriksson

Margaretha Wrangel
Jeanette Sjöström
Helga Gunnarsdottir

Marie Svensson
Eva Hansson
Lotta Svensson

Ann Malmström