Jonny Rödlund avstängd – inga problem för ESK?

Enköpings SK har inför söndagens bortamatch i Superettan mot toppkollegan IFK Malmö drabbats av en del småskavanker (främst förkylningar) och dessutom är viktige mittfältskuggen Jonny Rödlund avstängd.

– Avstängningar och skador är något man måste räkna med. Det är dock inget som skrämmer oss nämnvärt och bör inte orsaka några större problem, eftersom vi tycker oss ha fullgoda ersättare, säger Enköpings SK:s assisterande tränare Peter Gerhardsson till ifkmalmo.com.

Topplagen har tappat massor av poäng i de senaste omgångarna. På lördagen åkte Östers IF på sin andra raka förlust 0-2 borta mot Åtvidabergs FF.

– Ett mycket bra resultat för både oss och "di gule". Vill det sig riktigt väl för oss har Öster hamnat i en rejäl formsvacka nu och fortsätter tappa poäng.

– Däremot blev jag inte så glad över att Västra Frölunda vann över Västerås. Men vi har saken i egna händer och ska klara av det här även om det blir tufft. Alla slår ju alla i denna rekordjämna serie, menar Gerhardsson.

Förutom avstängde Jonny Rödlund tvingas man undvara Martin Andersson som är sjuk. Ersätter i 16-mannatruppen som man tagit ut till söndagens match gör Henrik Norrström och Christian Guezennec.

ENKÖPINGS SK 16-MANNATRUPP

Henrik Johansson
Bala Musa Bajaha

Patric Feltendahl
Marco Da Silva
Fredrik Ulmstedt
Peter Berggren
Magnus Reuterwall
Jens Gustafson
Nichlas Norell
Olle Kullinger
Johan Johansson
Benny Olsson
Christian Guezennec
Robert Sjösten
Tomas Andersson
Henrik Norrström