Caféet har revansch att utkräva

FC Café Opera har inlett Superettan på näst intill bästa sätt. Sju poäng av nio möjliga och 8-1 i målskillnad ger råg i ryggen inför söndagens bortamatch mot IFK Malmö som parkerar strax under i tabellen på sex poäng.

– Vi har revansch att utkräva för fjolårets snöpliga förlust nere i Malmö, men IFK Malmö har nog ett ännu bättre lag än ifjol, så jag tror på en tuff match, säger Café Operas tränare Kjell Jonevret till ifkmalmo.com.

I Malmö förra året dominerade hemmalaget i den första halvleken, medan det i den andra var Café Opera som tryckte på. Ändå var det IFK Malmös Jens Nordström som kunde forcera in matchens enda mål två minuter in på stopptid.

– Lite retfullt, men IFK Malmö var som helhet ett snäpp bättre i den matchen, minns Jonevret.

Stockholmslaget kommer med samma lag som i förra omgången körde över IF Sylvia med 5-0, efter bland annat två mål av skytteligaledaren Göran Marklund

– Det hade varit taskigt att underkända dem som gjorde så bra sist. Om det inte händer något i morgon (läs söndag) blir det inga revolutionerande ändringar i startelvan, kanske till och med inga alls.

Hela truppen är frisk förutom de sedan tidigare långtidsskadade Andreas Öhman, Erik Sundin och Magnus Olsson som inte lär vara tillbaka förrän till sommaren.

Truppen: Kjell Jönsson, Alexander Valentini – Daniel Arnefjord, Filip Bergman, Niklas Sandberg, Marcus Karlsson, Mattias Moström, Niklas Larsson , David Norbeck, Daniel Jansson, Göran Marklund, Daniel Lundqvist, Andreas Lifbom, Joakim Hagernäs, Sebastian Wikander, Olle Siösteen