P90 fyra i Humlecupen

Många trötta huvuden och tunga ben. Med bara några minuters vila efter semifinalen mot Åkarps IF orkade IFK Malmö inte mobilisera krafterna utan förlorade matchen om tredje pris mot Arlövs BI med 1-4.

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P90:

Det var en oerhört tuff match. Arlövsspelarna spelade på gränsen, de sparkade ner den ena efter den andra av våra spelare. I slutet av matchen var vi inte ens fullt lag på banan på grund av skador och utvisning.

Trots allt vill jag ge beröm till alla spelare för 40 minuters kämpande. Som helhet är jag nöjd med turneringen, det gick helt klart över förväntan. Synd bara att det var lite för lite väntetid mellan matcherna annars hade det nog kunnat gå ännu bättre.

IFK Malmö – Arlövs BI 1-4 (1-3)

Arena: Falkenbergs IP
Mål: 1-0 (7) Demokrat Maxhuni
Varningar: Mirko Lukic, Mohammed Khaled (IFK)
Utvisningar: Dragan Kostroman (IFK)

IFK MALMÖ (3-5-2)

Ali Alkefagy

Roland Levay
Mustafa Karim
Dragan Kostroman

Jozo Kostroman
Mirko Lukic
Senad Habibovic
Artan Muli
Mohammed El Jaouni

Mohammed Khaled
Hosein Alkefagy

Avbytare

Charlie Wiahl
Demokrat Maxhuni
Kristoffer Bertolino
Omar Aouida
Chaib Yanar (målvakt)