Tredje raka för Tipselit

IFK Malmös Tipselit tog sin tredje raka seger i Juniorallsvenskan Södra Götaland när man besegrade Karlskrona AIF med relativt klara 3-1. Placeringsmässigt innebar det dock ingen skillnad då man ligger kvar på fjärdeplatsen.

– Ännu en stabil insats, dock utan att glänsa. Men det ska sägas att det var en tuff match, Karlskrona vägrade ge sig trots att man fick kämpa i underläge i stort sett hela matchen, kommenterade IFK Malmös Tipselittränare Mikael Svensson.

Med 1-0 efter en kvart genom Zoran Jovanovic och 2-0 efter en halvtimme genom Shaban Sadiku punkterade IFK Malmö matchen. Även om "di gule" fortsatte att ha ett visst övertag blev resten av matchen en ganska avslagen historia.

– Planen var väldigt svårspelad och det var till och med lite småhalt kan man säga. Det i kombination med att vi slarvade gjorde väl att passningsspelet inte precis var någon fröjd för ögat, förklarade IFK-tränaren.

Backlinjen, där Valon Muslijaj ska ha extra beröm, var IFK Malmös bästa lagdel. Inhopparen Nick Holk gladde också på mittfältet.

IFK Malmö – Karlskrona AIF 3-1 (2-0)

Arena: Malmö IP
Mål: 1-0 (15) Zoran Jovanovic, 2-0 (30) Shaban Sadiku, 3-0 (80) Ahmed Abed el Karim
Varningar: Aziz Husseini, Fatos Queriqi, Richard Adamczyk (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Andreas Engler-Ludviksson

Richard Adamczyk
Marcus Andersson
Valon Muslijaj
Ali Alamiri

Ali Jasim
Fatos Queriqi
Iboy Zenghore
Shaban Sadiku

Nana Piesie
Zoran Jovanovic

Avbytare

Nick Holk (Iboy Zenghore 40)
Ahmed Abed el Karim (Zoran Jovanovic 63)
Aziz Husseini (Ali Jasim 65)
Haris Xhemajli (Fatos Queriqi 68)
Adnan Zukancic (målvakt)

Även Mohammed Faour var med i 17-mannatruppen.