Inför IFK Malmö – Åkarps IF

IFK Malmö är rejält revanschsugna inför helgens match i division 4 södra. Förra veckan åkte man nämligen överraskande på stryk borta mot Blentarps BK och i våras förlorade man mot lördagens motståndare, Åkarps IF.

Truppen: Annica Påhlsson – Camilla Bergström, Malin Engelbrecht, Maria Svensson, Susanne Carlsson, Urszula Striner, Bodil Rochmann, Jenny Malmström, Johanna Gustavsson, Jessica Laneborg, Pia Lindström, Therese Lövqvist, Emelie Jansson, Emma Henriksson, Malin Holk, Inger Larsson

Aktuellt: Karin Ceasar har varit tejpad hela veckan och gått för fullt på de sista två träningspassen, men hennes comeback dröjer ytterligare en vecka utav säkerhetsskäl.

Sofia Jönsson är ej tillgänglig på grund av sitt arbete och både Emma Skatka och Carolina Videla är sjuka.

Christian Påhlsson, tränare: – Det är dags för revansch för den snöpliga 2-3-förlusten i våras ute i Åkarp. Med 16-20 stycken på träningarna har vi fått en betydligt högre intensitet än vad vi hade innan.

Åkarps senaste match var mot Håkanstorps BK, och det var en match som kunde slutat 7-3 till Åkarp, men istället slutade 0-3.Det kommer förmodligen att bli en jämn match, som gärna får sluta med gul seger.

Vi kommer i fortsättningen att ha försäljning utav kaffe, läsk, choklad och bullar vid våra hemmamatcher, så kom och heja fram IFK Malmös damer – vi behöver ert stöd!