Nygammal tar över IFK Malmös SM-guldlag

I september 2002 tackade Rachid Zaryouch för sig efter två och ett halvt år som ungdomstränare i IFK Malmö. 15 månader senare är han tillbaka. Nya uppdraget blir som ersättare för Kenneth Folkesson i "di gules" SM-vinnande P87-lag.

– Det är inte precis någon lätt uppgift att ta över ett sådant framgångsrikt lag. Men det är samtidigt riktigt roligt och en mycket inspirerande uppgift, konstaterar Rachid Zaryouch till ifkmalmo.com.

Senast Rachid Zaryouch var i klubben hade han hand om P85-laget. 2002 spelade man i Juniorallsvenskan Södra Götaland som förstaårsjuniorer och slutade på en sjunde plats.

– Rachid var sugen på att komma tillbaka och då han både är ambitiös och duktig, tyckte vi att det var den bästa tänkbara lösningen att låta honom ta över det här laget, säger IFK Malmös sportchef Leif "Fille" Ohlsson.