Inför Glimåkra IF – IFK Malmö

IFK Malmö matchar tufft i helgen. Match både lördag och söndag innebär att man köra runt på hela truppen. Lördagens match spelas borta mot division 3-laget Glimåkra IF.

Truppen: Annica Påhlsson, Malin Strömstedt – Frida Ivehed, Karin Ceasar, Malin Engelbrecht, Malin Kjell, Bodil Rochmann, Camilla Bergström, Carolina Videla, Hanna Nilsson, Paulina Nyhlén, Anna Hansson, Pia Lindström, Malin Holk, Nikolina Miloknic, Marie Järlesäter

Aktuellt: Alla som är tillgängliga för spel kommer att få visa upp sig, eftersom vi har match både lördag (Glimåkra IF) och söndag (Mörarps IF). Inger Larsson, Johanna Gustavsson, Urszula Striner och Sarah Frostander saknas.

Christian Påhlsson, tränare: Glimåkra hade verkligen inte marginalerna på sin sida förra året, då man åkte ur division 2 Södra Götaland. Det skiljde endast fem poäng mellan fjärde plats och degradering.

Man mötte Vittsjö (som slutade på sjätte plats i samma serie 2003) den 14/2 och tog en fin skalp via seger med 4-3 på bortaplan.

Även i den här matchen prioriterar vi försvarsspelet, och efter vår andra halvlek förra helgen, är vi på rätt spår igen. Det är också viktigt att laget inte "skenar" iväg under matchen.