Inför IFK Malmö – Köge BK

Internationellt motstånd för IFK Malmös damlag hör verkligen inte till vanligheterna. Men på onsdagen blir det verklighet. Då möter "di gule" danska Köge BK på Malmö Stadion plan 4.

Truppen: Malin Strömstedt, Annica Påhlsson – Bodil Rochmann, Camilla Bergström, Frida Ivehed, Jessica Laneborg, Karin Ceasar, Malin Engelbrecht, Urszula Striner, Malin Kjell, Hanna Nilsson, Johanna Gustavsson, Jenny Malmström, Marie Järlesäter, Paulina Nyhlén, Pia Lindström, Sofia Jönsson, Therese Lövqvist

Aktuellt: Skadeläget är oförändrat sedan i lördags.

Christian Påhlsson, tränare: En sista träningsmatch för Köge innan deras serie börjar nästkommande helg, medan det blir viktigt för oss att visa att vi kan hantera de olika sekvenserna som kommer att uppstå under en rejäl press.

Det kommer att bli en oerhört lärorik match för hela laget, där samtliga verkligen får tänja på sina egna och kollektivets gränser.