Träningskollen torsdag

Ifkmalmo.com presenterar stolt träningskollen. Möjligheten för alla läsare att hemifrån följa vad som händer på träningarna. Ambitionen är att rapportera från de flesta passen.

Träning: Fotboll

Tid och plats: 18:00-19:30 på Malmö Stadion plan 4 (konstgräs).

Vädret: 5° C, vindstilla.

Skador/sjukdomar: Marcus Svensson missade tisdagens träning på grund av sjukdom. Men idag var han igång, dock endast på motionscykeln, då han hade feber på onsdagen. En tjänsteresa gjorde också att Anders Jemail fick lämna in.

Anders Grimberg, tränare: Jogging i tio minuter, sedan körde vi en lite annorlunda speluppvärmning med små bandymål i tjugo minuter. Ett spelmoment därefter innan vi avslutade med att köra nio mot nio på nästan hela planen.

Övrigt att notera: Två av IFK Malmös framtidsspelare, Ali Jasim och Eboy Senghore, tränar sedan i tisdags med A-laget. Hittills har det sett riktigt bra ut och de hänger väl med, även om de själva inte är sena att poängtera att allt går snabbare.