6-0 även mot Olympic för P90

2 x 6-0. Det blev facit för IFK Malmös P90 i lördagens båda matcher. Först mot Dalby GIF i DM på förmiddagen och sedan mot BK Olympic i eftermiddagens träningsmatch.

Lars Lundberg, assisterande tränare för IFK Malmös P90:

Sju spelare som var med mot Dalby fick dubblera. Annars var det helt nytt folk i laget mot Olympic. Och trots det hade vi inga större problem med att även vinna dagens andra match.

Vi spelade dessutom bättre mot Olympic, till stor del beroende på att det var lättare att spela på Stadions konstgräs, än på grusplanen ute i Dalby. Jämfört med hur det var där, var det riktigt behagligt.

BK Olympic spelade stundtals riktigt fult, men våra killar klarade det mycket bra eftersom de bara gick ifrån när de fick en smäll och på så vis undvek att dra på sig varningar.

Bästa spelare var Kristoffer Bertolino och Amar Bacevac. Sedan vill jag ge extra plus till målskyttarna, samt ett grattis till Rebar Ali och Mentor Perquku för sina första mål i den gula tröjan.

IFK Malmö – BK Olympic 6-0 (4-0)

Arena: Malmö Stadion, plan 4
Domare: Andreas Törnqvist, Malmö
Mål: 1-0 (4) Ayoub Ahmad, 2-0 (9) Ayoub Ahmad, 3-0 (11) Rebar Ali, 4-0 (28) Hosein Alkefagy, 5-0 (34) Mentor Perquku, 6-0 (55) Hosein Alkefagy
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Chaib Yanar

Alden Smajlovic
Navid Najimi
Mustafa Karim
Mohammed El Jaouni (dä)

Ali Burrniku
Kristoffer Bertolino
Amar Bacevac
Rebar Ali

Senad Habibovic
Ayoub Ahmad

Avbytare

Artan Muli
Hosein Alkefagy
Mentor Perquku
Mohammed El Jaouni (dy)
Nima Nateghi
Mohammed Khaled (målvakt)