Inför Hammenhögs IF – IFK Malmö

Det är upp till bevis för IFK Malmö i matchen mot Hammenhögs IF. De två senaste matcherna har man spelat en riktigt fin fotboll och förhoppningsvis ska man kunna göra det även på söndagen då man spelar i Simrishamn.

Truppen: Malin Strömstedt – Bodil Rochmann, Camilla Bergström, Frida Ivehed, Pia Lindström, Carolina Videla, Malin Kjell, Malin Tufvesson, Paulina Nyhlén, Johanna Gustavsson, Malin Holk, Marie Järlesäter, Sofia Jönsson

Aktuellt: En hel del förändringar sedan sist. Anna Hansson är sjuk, Annica Påhlsson är både förkyld och skadad.

Emelie Jansson var tillbaka på dagens träning och joggade lite lätt, men det dröjer ändå ett tag till innan hon är aktuell för spel.

Jenny Malmström har problem med ryggen. Karin Ceasars gamla knäskada gör sig påmind igen och Sarah Frostander börjar rehabiliteringsträna på måndag.

Christian Påhlsson, tränare: Hammenhög är ett mycket bra lag och framförallt hemma är de mycket starka, men jag är övertygad om att samtliga spelare vill stärka sina aktier på de positioner de kommer att få spela på, genom att precis som i onsdags verkligen ge allt.