Tredje förlusten för P92

En bra och en mindre bra halvlek. Så är det ofta när IFK Malmös P92 spelar. Logiskt nog brukar man göra bäst ifrån sig i den första halvleken. Så även mot Bjärreds IF där man till slut förlorade med 0-3.

– Det blir bättre och bättre, men en sak som vi definitivt måste förbättra är vår kondition. Vi spelar ofta bra i första halvlek, men efter vilan orkar vi inte mer, sade Andres Delgadillo, tränare för IFK Malmös P92.

Bjärreds IF – IFK Malmö 3-0 (0-0)

Arena: Borgeby IP
Domare: Stefan Hegenius, Bjärred
Mål:
Varningar:

IFK MALMÖ (3-5-2)

Hosain Al-Kadeni

Hussein Abdul-Rahim
Jesper Jönsson
Amine Petsompan

Stefan Margitanovic
Peter Windahl
Mikaili Nboneku
Orlando Martinez Delgadillo
Dennis Zivkovic

Omar Khaled
Jesper Olofsson

Avbytare

Fredrik Andersson
Fredrik Svensson