Första förlusten för P89

Uddlösheten framåt blev kostsam för IFK Malmös P89 i träningsmatchen mot BK Olympics P88. Egentligen var man inte sämre men ineffektiviteten gjorde att Olympic kunde gå segrande ur striden med 3-2. Det var "di gules" första förlust i år.

Dusko Radinovic & Gustavo Olivera, tränare för IFK Malmös P89:

Vi kom lite fel in i matchen där vi helt onödigt gav Olympic ett tremålsförsprång. Men på slutet dominerade vi totalt. De två målen som vi gjorde borde ha varit betydligt fler då vi brände ett antal mycket klara målchanser.

BK Olympic – IFK Malmö 3-2 (1-0)

Arena: Lindängens IP
Mål: 3-1 (70) Dzevad Nezirevic, 3-2 (75) Håkan Ahlström
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mirza Nezirevic

Ahmedin Sudic
Arbon Kryeziu
Amir Behara
Edon Raimi

Mustafa Arezoo
Patrik Larsson
Håkan Ahlström
Hamza Khodr

Alaa Baker
Dzevad Nezirevic

Avbytare

Arnel Sabic
Valon Sekiraca