Tre utvisningar och oavgjort för J-laget

Nick Holk, Blerim Mullici och Azeem Razwan fick samtliga lämna planen i förtid när IFK Malmös juniorlag spelade 3-3 mot Karlskrona AIF i Juniorallsvenskan Södra Götaland. Det var också utvisningarna som kostade "di gule" segern.

Rachid Zaryouch, tränare för IFK Malmös J-lag:

Har aldrig sett maken till domare. Hade det inte varit för att jag känner den ena linjedomaren hade jag haft god lust att strunta i att betala de 1700 kronorna som det kostade. Så urusel var huvuddomaren.

De tre utvisningarna som vi fick förstörde helt matchen. Blerim Mullicis var helt horribel där han blev avblåst för offside och tydligen visade något olämpligt kroppsspråk. Gult kort hade jag kunnat köpa, men inte rött. Nu riskerar han bli avstängd i några matcher.

Nick Holks målchansutvisning var högst tveksam, medan Azeem Razwans för två varningar inte var så mycket att säga någonting om. Han kom för sent in i några situationer, var lite för het helt enkelt.

Men jag måste ändå säga att det var starkt att klara oavgjort med tanke på det laget vi kom med. Att vi fick poäng berodde dock till stor del på tremålsskytten Blerim Mullici och Nezir Mehmeti som var en jätte i målet. Han räddade bland annat en straff.

Visst var det snöpligt att tappa en 3-1-ledning, men efter att Mullici åkt ut i den 70:e minuten blev det lite för stora ytor. Karlskrona var dessutom jättenära ett segermål och det var skönt att vi då för en gångs skull hade marginalerna på vår sida.

Vi kämpade hela matchen, men det finns mycket mer att önska av spelet. Närmast har vi en kombinerad DM- och MM-match på onsdag mot Malmö Anadolu BI och då kommer jag att toppa laget.

IFK Malmö – Karlskrona AIF 3-3 (2-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 2
Mål: 1-1 (15) Blerim Mullici, 2-1 (17) Blerim Mullici (straff), 3-1 (48) Blerim Mullici
Varningar: Azeem Razwan 2, Ahmed Tamim, Juan-José Cruz Jarlhov, Robert Salih (IFK)
Utvisningar: Azeem Razwan, Blerim Mullici, Nick Holk (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Nezir Mehmeti

Hajriz Maloki
Carl Holm
Nick Holk
Darjan Maletic

Jeton Krasniqi
Juan-José Cruz Jarlhov
Edgardo Menjivar
Ahmed Tamim

Blerim Mullici
Ymridin Gashi

Avbytare

Armend Kryeziu
Azeem Razwan
Cliff Berger
Henry Safi
Robert Salih