Många mål av P92

Efter debaclet i premiären mot FC Malmö tog sig IFK Malmös P92 samman och kunde vinna fredagens match i P13 Malmö grupp B. Heleneholms SK besegrades med klara 6-3 på bortaplan.

Andres Delgadillo, tränare för IFK Malmös P92:

Det gick mycket bra tack vare 91:orna, som var nyttiga framförallt i mittfälts- och anfallsspelet. I den första halvleken var det lite för mycket slarv bakåt, men detta blev betydligt bättre i den andra halvleken som vi vann med 5-0.

Mohammed Fakhro, spelare i IFK Malmös P91:

Jag hoppas att jag får spela mer med P92, för det var riktigt roligt. Det var ett tag sedan jag spelade match, men förhoppningsvis var detta vändningen för mig. Samarbetet med lille Mikaili i mitten fungerade riktigt bra, därför förtjänar han beröm.

Vårt passningsspel var övertygande. Framförallt i den andra halvleken spelade vi en mycket bra fotboll. Men målen vi släppte in var riktigt billiga, förstod inget själv, men vi vann åtminstone.

Har min bror som är några år yngre med i laget och jag hoppas att han får lite mer speltid så att jag kan få spela tillsammans med honom. De övriga från P91 som spelade med P92, Daniel och Jakob stod även de för fina insatser.

Heleneholms SK 2 – IFK Malmö 3-6 (3-1)

Arena: Heleneholms IP
Mål: Jakob Gheirat 2, Enir Fadrija, Mikaili Nboneku, Mohammed Fakhro, Omar Khaled
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Ahmed Zagmouth

Hussein Abdul-Rahim
Jesper Jönsson
Anibal Piñeru
Amine Petsompan

Peter Windahl
Mikaili Nboneku
Mohammed Fakhro
Daniel Fagnani

Jakob Gheirat
Omar Khaled

Avbytare

Dennis Zivkovic
Enir Fadrija
Josef Fakhro
Orlando Martinez Delgadillo
Stefan Margitanovic