Inför Önneköps IF – IFK Malmö

IFK Malmö har fått den inledningen man önskat på division 4 Södra. Tre raka segrar har fört laget upp i det absoluta toppskiktet. På söndagen väntar en ny svår match. Önneköps IF borta på Björkvallen.

Truppen: Annica Påhlsson – Camilla Bergström, Karin Ceasar, Susanne Carlsson, Bodil Rochmann, Anna Hansson, Theresé Lövqvist, Paulina Nyhlén, Malin Engelbrecht, Malin Holk, Inger Larsson, Emelie Jansson, Frida Ivehed, Hanna Nilsson, Johanna Gustavsson, Jenny Malmström.

Aktuellt: Fyra spelare från förra veckans trupp utgår. Carolina Videla har skadat ett ledband i foten och för övriga hindrar skola eller arbete. Ersätter gör Bodil Rochmann, Malin Engelbrecht, Malin Holk och Jenny Malmström.

Christian Påhlsson, tränare: Det är en väldigt viktig match. Vi har vunnit tre raka nu och det gäller att vi fortsätter visa upp vår hunger efter nya segrar.

På andra sidan planen står Önneköp, som visserligen inledde med en förlust, men nu har två raka segrar. De är på gång, så vi måste se upp. Vi måste vara hundra procent koncentrerade i 90 minuter.

En söndag klockan 17:00 är en taskig tid för en fotbollsmatch, men då sex av deras spelare konfirmeras idag lördag var det inget annat att göra än att acceptera det. Egentligen skulle matchen ha spelats klockan 13:00 på lördagen.

Vi har en riktigt hård konkurrenssituation i truppen. Spelarna vet att de kan hamna utanför då och då, men att alla ändå får spela på lång sikt. Alla är nämligen inte i form samtidigt och dessutom brukar vi ha en och annan spelare borta varje gång.