Inför IFK Malmö – Lunds SK

IFK Malmös förlustnolla sprack i förra omgången. Seriefinalen mot Hardeberga BK blev inte riktigt vad man hade tänkt sig utan man fick snöpligt åka hem med 2-3 i baken. Det är därför ett oerhört revanschsuget "di gule" som på annandag pingst tar sig an Lunds SK.

Truppen: Annica Påhlsson – Camilla Bergström, Frida Ivehed, Karin Ceasar, Marie Järlesäter, Susanne Carlsson, Carolina Videla, Emelie Jansson, Emma Skatka, Malin Kjell, Paulina Nyhlén, Theresé Lövqvist, Anna Hansson, Jenny Malmström, Johanna Gustavsson, Malin Holk.

Aktuellt: Oerhört glädjande är att Emma Skatka har lyckats ta en plats i 16-mannatruppen. För trots att hon bara har spelat två minuter, har hon knutit handen i fickan och kämpat på.

Man hör aldrig ett negativt ord från henne – nej, tvärtom så peppar hon sina lagkamrater i vått och torrt. Härlig inställning! I slutändan är det den här typen av spelare som slutar som vinnare.

Anna Hansson, Emelie Jansson och Malin Engelbrecht har verkligen imponerat i veckan, men tyvärr så kan inte Malin Engelbrecht vara med på grund av sitt arbete.

Christian Påhlsson, tränare: Ny match, ny motståndare, ny domare. Vi hälsar Lunds SK välkomna till Malmö Stadion på måndag klockan 13:00. Ett lag som verkligen fått fart på målskyttet efter urladdningen mot Blentarp. Imponerande 11-1 bär respekt med sig.