Första förlusten för P90-2

I den femte omgången kom den första förlusten för IFK Malmös P90-2 i P14 Sydvästra grupp B. Då Lunds BK kom med stora delar av sitt förstalag var det ändå starkt gjort av "di gule" att bara förlora med 0-1.

Josip Lukic, tränare för IFK Malmös P90:

Det var ingen dålig insats. Lund kom med ett mycket bra lag och dessutom var inte precis planen den bästa. Den påminde om hundrastplatsen vid Stadion och det säger nog det mesta. Men vi kom i alla fall ifrån med hedern i behåll då vi skapade mycket lite.

Vi hade två 91:or med, Tobias Rosenlind och Hamodi Hotait. De visade verkligen att de vill vara med fler gånger i de här sammanhangen. Mycket starkt jobbat! Några andra spelare ska inte ha beröm då det var en laginsats.

Lunds BK 2 – IFK Malmö 2 1-0 (1-0)

Arena: Klostergårdens IP
Domare: Imad Alamidi , Lund
Mål:
Varningar:

IFK MALMÖ (4-5-1)

Ali Alkefagy

Alden Smajlovic
Navid Najimi
Valon Makolli
Mohammed El Jaouni

Ali Burrniku
Amar Bacevac
Omar Aouida
Hamodi Hotait
Rebar Ali

Ayoub Ahmad

Avbytare

Artan Muli
Dennis Celebic
Hosein Alkefagy
Mohammed El Jaouni
Tobias Rosenlind