Oavgjort igen för Lund?

Tre hemmamatcher, tre poäng och 3-3 i målskillnad. Lunds BK har ännu inte vunnit på hemmaplan i årets serie. På söndagen är det åttondeplacerade IFK Malmö som kommer på besök till Klostergården.

Truppen: Marcus Dubré, Ola Svensson – Daniel Ormelius, Peter Staffansson, Johan Friberg, Andreas Stridh, Fredrik Åhrman, Marcus Winqvist, Tom Hansson, Henrik Jannborg, Marcuz Thulin, Martin Andersson, Johannes Blomstrand, Mattias Hansson, Fredrik Karlsson, Andreas Nilsson.

Aktuellt: Krubban tvingas undvara en av sina viktigaste spelare i hemmamötet med IFK Malmö. Pontus Jarnlo, mittback och tillika lagkapten åkte ut mot Bunkeflo och får alltså nu sona sitt straff.

Tobias Ramstedt har problem med en fotled och kan inte vara med. Frågetecken fanns också länge för Andreas Stridh, men han har gett klartecken för spel. Johan Friberg går in i truppen istället för Jarnlo.

Dan Kanter, tränare i Lunds BK: Vi är inte kända för att göra mycket mål precis, även om det var så för två år sedan. I år har vi fått slita oerhört hårt för att få in de sju målen som vi trots allt gjort.

För att IFK Malmö ska få det så svårt som möjligt imorgon måste vi jobba frenetiskt. Det gäller att komma upp i en hög nivå spelmässigt och försöka pressa in något mål. Vi kan inte acceptera något annat än att samtliga spelare ger allt.