Seriefinal för P91

På onsdag klockan 19:00 kommer det att avgöras vem som vinner P13 Malmö grupp A. IFK Malmös P91 möter FC Malmös dito i en direkt avgörande match på Malmö Stadion plan 7.

Truppen: Delshad Kogi – Yehia Abed El Rehman, Manar Ali, Marwan El Jaouni, Galal Rasho, Walid Shams, Hamodi Hotait, Gazmend Gashi, Jalal Masri, Walle Ben-Amara, Tobias Rosenlind, Ibrahim Abutaq, Selim Zeqiri, Robel Geresus, Fatmir Ibrahimi, Dino Duli.

Lars Lundberg, tränare: Det kommer att bli en tuff match, men jag hoppas att killarna kan visa mycket mod och vilja i den här matchen som vi vet att vi kan vinna om vi spelar bra och håller oss lugna.

Hoppas att många kan komma och stötta oss, men hur det än går i matchen så tycker jag att killarna gjort en mycket bra vårsäsong. Skulle dock sitta fint och kunna krydda det hela med en serieseger.