Tre IFK:are med i J-Stadslaget

IFK Malmö fick med tre spelare till juniorernas stadslagsmatch mot Helsingborg den 2 juli klockan 19:00 i Påarp. Coacherna Dennis Hahne och Jonny "Malla" Johansson har tagit ut en 16-mannatrupp där såväl Ali Jasim, Lirim Sali som Zoran Jovanovic ingår.

Uttagningen kan knappast ha kommit som någon överraskning för "gulingarna". Ali Jasim, har redan sju seriematcher i A-laget, medan Zoran Jovanovic har tre och Lirim Sali en. Sali debuterade förresten så sent som förra söndagen mot IFK Hässleholm.

Truppen: Niklas Uddenäs, Oxie IF, Murat Cococent, MABI – Mikael Malmgren, Kirseberg IF, Erol Demir, MABI, Michel Hansson, IFK Klagshamn, Ali Jasim, IFK Malmö, Lirim Sali, IFK Malmö – Samir Emanuelsson, Oxie IF, Naim Sen, MABI, Rasmus Nilsson, Kirseberg IF, Jesper Lövgren, Kirseberg IF, Niclas Green, Eriksfälts FF, Zoran Jovanovic, IFK Malmö – Mirran Marovic, Kirseberg IF, Christopher Blazevski, Kulladals FF, Björn Larsson, IFK Klagshamn.