Mjällby jagar nya poäng mot IFK Malmö

Ängelholms FF fortsätter att tappa poäng. Det blev endast 2-2 mot Högaborgs BK när Supertvåan i torsdags tjuvstartade efter uppehållet. Serieledande Mjällby AIF har därmed chansen att rycka ifrån med tre poäng vid seger mot IFK Malmö.

Truppen: Ola Wendel, Ola Olausson – Richard Sandström, Marcus Senften, David Rehn, Robin Cederberg, Mattias Erlandsson, Thomas Westergren, Andreas Svensson, William Leandersson, Daniel Nicklasson, Jonas Andersson, Daniel Nilsson, Philip Jonasson, Marcus Ekenberg, Fredrik Olsson.

Aktuellt: Lagkaptenen Peter Hiir-Salakka är knäskadad och missar söndagens match liksom troligen den nästa mot Högaborgs BK. Det är ett uttänjt ledband som besvärar Mjällby-mittfältaren.

Mittbacken Thomas Westergren som hade ont i en fot och saknades i förra mötet lagen emellan är nu "fit for fight". Skyttekungen Marcus Ekenberg som började på bänken senast bör vara tillbaka i startelvan.

Sören Cratz, tränare i Mjällby AIF: "Vi går in för vårt eget spel, men hoppas på tre poäng mot IFK Malmö, vilket skulle innebära tre poängs serieledning", kommenterar Cratz på Mjällbys hemsida, maif.nu.

Ifkmalmo.com sökte förgäves Sören Cratz under både fredagen och lördagen. Eftersom han varit oanträffbar får ni denna gång dessvärre hålla till godo med ovanstående något korta kommentar.