Förlust för P90-2 mot starkt Höllviken

IFK Malmös P90-2 hade det inte lätt mot Höllvikens GIF i höstpremiären av P14 Sydvästra grupp B. Då Höllviken kom med sina bästa, samtidigt som "di gule" inte kom upp i normal standard, fick man finna sig att åka på 0-3 i baken.

Josip Lukic, tränare för IFK Malmös P90:

Vi hade en hel del spelare som inte tränat så mycket. Konditionen satt inte där den skulle och vi var rejält trötta på slutet. De satte sina chanser och det gjorde inte vi, det var den stora skillnaden. Trots allt godkänt till Dennis Celebic och Tobias Rosenlind.

IFK Malmö 2 – Höllvikens GIF 2 0-3 (0-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Mål:
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Ali Alkefagy

Yehia Abed El Rehman
Navid Najimi
Manar Ali
Marwan El Jaouni

Tobias Rosenlind
Gazmend Gashi
Dennis Celebic
Ali

Artan Muli
Ibrahim Abutaq

Avbytare

Hosein Alkefagy
Mustak Awad
Roland Levay