Nära tvåsiffrigt för P91

Spelmässigt långtifrån godkänt. Men resultatmässigt helt okej. Det var hårda bud när IFK Malmös P91 och BK Vången möttes i Malmöserien grupp A. Trots 8-0 kunde inte tränaren Lars Lundberg vara riktigt nöjd.

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P91:

Killarna gjorde inte mer än vad de behövde. Stundtals var det bra, men alltför ofta var det lite väl mycket individuellt spel. Det ska dock delvis ursäktas av att det är svårt att spela bra mot ett dåligt lag.

Jag är ganska nöjd med att det blev 8-0, inget annat. Med lite skärpa hade det dock kunnat bli ännu mer. Vi måste spela bättre i fortsättningen för att inte riskera åka på fler nederlag. Vången tillhör inte precis de bästa lagen.

IFK Malmö – BK Vången 1 8-0 (3-0)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Goran Voloder, Malmö
Mål: 1-0 (16) Ibrahim Abutaq, 2-0 (19) Tobias Rosenlind, 3-0 (22) Hamodi Hotait, 4-0 (34) Yehia Abed El Rehman, 5-0 (39) Walid Shams, 6-0 (43) Tobias Rosenlind, 7-0 (53) Dino Duli, 8-0 (57) Jaqub Gheirat
Varningar: Manar Ali (IFK)

IFK MALMÖ (4-3-3)

Daniel Sjölin

Yehia Abed El Rehman
Manar Ali
Marwan El Jaouni
Galal Rasho

Gazmend Gashi
Tobias Rosenlind
Jalal Masri

Hamodi Hotait
Ibrahim Abutaq
Walid Shams

Avbytare

Abdullah Abdullah
Davor Hrvasevic
Dino Duli
Jaqub Gheirat
Fadi El-Kayed (målvakt)