IFK-spelare målade i P89-Stadslaget

Trots en imponerande insats räckte inte Malmö ända fram i stadslagsmatchen för pojkar födda 1989 mot tyska Mecklenburg/Vorpommern. Det blev förlust med 1-3 i en match där IFK Malmö-spelarna var de mest framträdande av svenskarna.

Dzevad Nezirevic, Håkan Ahlström och Patrik Larsson hade samtliga fått äran att representera "di gule" i denna match. Och vilken succé det blev sedan. Efter en vacker framspelning av Patrik Larsson kunde Dzevad Nezirevic göra Malmös enda mål.

Trots 1-3-förlusten på Hästhagen skall Malmös coacher Dennis Hahne och Jonny "Malla" Johansson ha varit mer än nöjda med killarnas insats. De har trots allt aldrig spelat ihop tidigare och presterade över förväntan i den gula Kirsebergsdressen.

Malmö – Mecklenburg/Vorpommern 1-3

Arena: Hästhagen
Mål: Dzevad Nezirevic (IFK)

MALMÖ P89

Robin Svensson, BK Vången
Niklas Hammor, Bunkeflo IF

Robin Månsson, MABI
Håkan Andersson, Kirseberg IF
Jens Ennen, Eriksfälts FF
Daniel Jansson, Kulladals FF
Patrik Larsson, IFK Malmö

Sasa Kovacevik, Kirseberg IF
Zahir Sijarina, Kulladals FF
Magnus Lundstedt, BK Vången
Haidar Hussin, MABI
Zahor Suleman, BK Vången
Håkan Ahlström, IFK Malmö

Meriton Morina, MABI
Dzevad Nezirevic, IFK Malmö
Marcus Magnusson, Kirseberg IF