J-laget tappade igen

Det ser mörkt ut för IFK Malmö i Juniorallsvenskan Södra Götaland. Fjärde raka förlusten kom på lördagen mot Högaborgs BK sedan man ännu en gång tappat en halvtidsledning. Det blev 3-4 efter att Högaborg avgjort med fem minuter kvar.

Chris Krsmanovic, tränare för IFK Malmös J-lag:

Vi spelade stabilt i den första halvleken, då vi också kunde hålla våra positioner på ett mycket bra sätt. Men i andra blev det som vanligt, vilket kan förklaras med att killarna helt enkelt är för dåligt tränade.

Det var rena hawaifotbollen efter vilan och inte alls något bra spel. Det kunde slutat hur som helst. Vid ställningen 3-3 hade Ahmed Abed el Karim ett skott i stolpen. Men istället var det de som kunde göra matchens sista mål.

Klart att det känns retfullt att förlora på detta sättet. Men vi får skylla oss själva. Försvarsmässigt var det en fullständig katastrof. Killarna orkade inte jobba hemåt och då blev det för stora avstånd mellan lagdelarna.

Beröm är det framförallt en spelare som ska ha. Daniel "Bato" Jovanovic spelade 70 minuter, gjorde ett mål och låg bakom en massa målchanser. Jag vet hans kapacitet, men måste ändå påpeka att han var strålande idag (läs lördag).

IFK Malmö – Högaborgs BK 3-4 (2-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 2
Mål: 1-1 (8) Daniel Jovanovic, 2-1 (25) Migjen Shaqiri, 3-3 (75) Ahmed Abed el Karim
Varningar: Ahmed Tamim, Blerim Mullici, Nezir Mehmeti (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Nezir Mehmeti

Robert Salih
Darjan Maletic
Hajriz Maloki
Ahmed Tamim

Jeton Krasniqi
Juan-José Cruz Jarlhov
Migjen Shaqiri
Armend Kryeziu

Ahmed Abed el Karim
Daniel Jovanovic

Avbytare

Blerim Mullici
Carl Holm
Cliff Berger
Henry Safi
Ymridin Gashi