Oväntad poängförlust för P91

IFK Malmös P91 har svårt att få till spelet mot Malmö Anadolu BI. Liksom i våras blev det bara oavgjort, 2-2, när lagen på lördagen möttes i Malmöserien grupp A. Ett resultat som tränaren Lars Lundberg ändå var ganska nöjd med.

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P91:

Första halvlek hade MABI det mesta av spelet på grund av att vi spelade dåligt och bara körde långbollar. Dessutom hade vi lite otur vid deras 0-1-mål då bollen stannade i en vattenpöl och ställde försvaret totalt.

Till den andra halvleken höjde vi tempot genom att rulla bollen på marken och hela tiden hjälpa varandra. Det gav också resultat med både 1-1 och 2-2 genom Walid Shams respektive Mustafa Hamid.

Härligt att den viljan finns att vägra förlora och kunna kvittera två gånger i mycket pressade lägen. Det spelet vi hade i andra halvlek måste vi ha i varje match om vi ska kunna hålla oss kvar i toppen av denna serie. Framförallt i nästa match mot Malmö FF.

Extra beröm vill jag ge till några spelare idag och det är Tobias Rosenlind och Walid Shams, samt Dino Duli för hans inhopp i den andra halvleken. Jag måste även berömma övriga spelare för en härlig kämpaglöd efter halvtidsvilan.

IFK Malmö 1 – Malmö Anadolu BI 1 2-2 (0-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Josip Lukic, Malmö
Mål: 1-1 (40) Walid Shams, 2-2 (57) Mustafa Hamid
Varningar:

IFK MALMÖ (4-3-3)

Fadi El-Kayed

Yehia Abed El Rehman
Manar Ali
Marwan El Jaouni
Galal Rasho

Gazmend Gashi
Tobias Rosenlind
Mustafa Hamid

Walid Shams
Ibrahim Abutaq
Hamodi Hotait

Avbytare

Abdullah Abdullah
Davor Hrvasevic
Dino Duli
Walle Ben-Amara
Daniel Sjölin (målvakt)