Inför Tomelilla IF 1 – IFK Malmö

Det blir en rafflande slutspurt på division 4 Södra. När fem omgångar återstår tampas tre lag om en direkt- och en kvalplats till division 3. Ett av lagen är IFK Malmö som denna helg har match mot nästjumbon Tomelilla.

Truppen: Annica Påhlsson – Camilla Bergström, Malin Engelbrecht, Marie Järlesäter, Susanne Carlsson, Malin Kjell, Emelie Jansson, Johanna Gustavsson, Emma Skatka, Hanna Nilsson, Jenny Malmström, Malin Holk.

Aktuellt: Skadeläget är samma som förra veckan och lite värre. Inger Larsson har en bristning i baksidan av låret och Paulina Nyhlén har en sträckning i låret, men vi tror och hoppas att de är tillgängliga redan till nästa match.

Christian Påhlsson, tränare: Efter tre riktigt bra träningspass den gångna veckan, där alla spelarna visat en härlig glöd, hoppas vi kunna göra en riktigt bra match mot Tomelilla IF imorgon lördag.