P91 lekte med Malmö FF

Det är inte så ofta man får se IFK Malmö spela ut Malmö FF. Men på lördagen inträffade det i alla fall när "di gules" P91 utklassade "di blåe" med hela 6-0 i Malmöserien grupp A. Låt vara att det var ett år yngre spelare man mötte.

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P91:

Spelet i första halvlek var inte riktigt bra, men vi kontrollerade händelserna och Malmö FF kom inte till någon riktigt het målchans. Efter paus blev det bättre då vi började rulla bollen på marken och totalt spelade ut MFF.

Förändringarna jag gjorde visade sig alltså vara mycket lyckosamma. Vi kunde till slut vinna med hela 6-0. Ett bra resultat och jag kan inte vara annat än mycket nöjd med spelet i den andra halvleken.

Det märktes på killarna idag att de ville ta revansch efter 2-2-matchen mot MABI förra veckan. Något som MFF verkligen fick känna på och det var kul att se killarna peppa varandra under hela matchen.

Matchens bästa spelare var Hamodi Hotait, Ibrahim Abutaq, Tobias Rosenlind och Walid Shams. Sedan måste jag bara berömma avbytarna Mohammed Fakhro och Walle Ben-Amara, för deras positiva inhopp. Plus även till de övriga målskyttarna.

Malmö FF 2 – IFK Malmö 0-6 (0-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 5
Mål: 0-1 (16) Hamodi Hotait, 0-2 (36) Hamodi Hotait, 0-3 (40) Hamodi Hotait, 0-4 (48) Gazmend Gashi, 0-5 (52) Walid Shams, 0-6 (55) Tobias Rosenlind
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Fadi El Kayed

Yehia Abed El Rehman
Manar Ali
Marwan El Jaouni
Galal Rasho

Gazmend Gashi
Walid Shams
Tobias Rosenlind
Mustafa Hamid

Hamodi Hotait
Ibrahim Abutaq

Avbytare

Abdullah Abdullah
Davor Hrvasevic
Dino Duli
Mohammed Fakhro
Walle Ben-Amara