Inför P91 – FC Malmö 2

För andra gången i höst möts IFK Malmös P91 och FC Malmö i en avgörande match i Malmöserien grupp A. Då FC Malmö 1 behöver ta in tre poäng på "di gule" för att ha en chans på seriesegern måste andralaget vinna denna match.

Startelvan (4-5-1): Daniel Sjölin/Fadi El-Kayed – Marwan El Jaouni, Manar Ali, Walid Shams, Galal Rasho – Dino Duli, Tobias Rosenlind, Gazmend Gashi, Hamodi Hotait, Jalal Masri – Ibrahim Abutaq. Avbytare: Davor Hrvasevic, Mohammed Fakhro, Walle Ben-Amara, Yehia Abed El Rehman.

Aktuellt: Ordinarie högerbacken Yehia Abed El Rehman har ryggproblem och kan inte starta mot FC Malmö. Han ersätts av Marwan El Jaouni, som normalt sett är mittback. Ett intressant test är att anfallaren Walid Shams får spela mittback.

Lars Lundberg, tränare i IFK Malmö: Det brukar bli jämna och rätt tuffa matcher mellan oss och FC Malmö, eftersom det är två bra lag som möts och det kommer att bli tufft även denna gång.

Jag hoppas att vi kan göra en lika bra match som när vi mötte dem senast och hålla jämnheten en hel match, något som vi har haft lite problem med under i stort sett hela höstsäsongen.