P90-2 utklassade Bunkeflo

IFK Malmös P90-2 ser ut att sluta på en hedervärd andra plats i P14 Sydvästra grupp B. Med en omgång kvar ligger nämligen laget tre poäng och en massa mål före trean GIF Nike som man också möter i sista matchen. Mot Bunkeflo IF blev det seger med hela 8-1.

Josip Lukic, tränare för IFK Malmös P90:

Det var en mycket fin fotboll som killarna presterade idag. Otroligt att de kan spela så bra jämfört med vad de gjorde igår. Spelet var bländande med klackar och omöjliga nedtagningar inne i straffområdet.

Beröm ska hela laget ha, även om det var en som utmärkte sig lite utöver de andra. Kristoffer Bertolino fick gå ner och spela mittback när Navid Najimi tvingades utgå, vilket han gjorde alldeles utmärkt.

IFK Malmö 2 – Bunkeflo IF 8-1 (1-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Lars Lundberg, Malmö
Mål: 1-1 (23) Dennis Celebic, 2-1 (34) Dennis Celebic, 3-1 (39) Demokrat Maxhuni, 4-1 (42) Rebar Ali, 5-1 (45) Hosein Alkefagy, 6-1 (49) Ahmed Nemer, 7-1 (57) Demokrat Maxhuni, 8-1 (58) Demokrat Maxhuni
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Chaib Yanar

Roland Levay
Mirko Lukic
Navid Najimi
Mohammed El Jaouni (dy)

Hosein Alkefagy
Amar Bacevac
Ahmed Nemer
Rebar Ali

Demokrat Maxhuni
Ali Burrniku

Avbytare

Dennis Celebic
Kristoffer Bertolino
Ali Alkefagy (målvakt)