Inför Hardeberga BK – IFK Malmö

På lördagen avgörs det om IFK Malmö kommer att spela i division 3 eller 4 nästa säsong. I en direkt avgörande kvalmatch möter man tidigare seriekonkurrenten, Hardeberga BK, som för så sent som för en dryg månad sedan, besegrades med 4-0.

Det vill till att "di gule" vinner även denna match. För efter snöpliga 0-1 mot Väsby/Jonstorp krävs det seger med minst 2-0 eller 4-3 om det ska bli division 3. Hardeberga har ett utmärkt utgångsläge, efter 3-2 mot Väsby/Jonstorp. Två lag flyttas upp.

Truppen: Annica Påhlsson – Camilla Bergström, Frida Ivehed, Malin Engelbrecht, Susanne Carlsson, Emelie Jansson, Hanna Nilsson, Johanna Gustavsson, Karin Ceasar, Malin Kjell, Carolina Videla, Emma Skatka, Inger Larsson, Jenny Malmström, Malin Holk, Marie Järlesäter.

Aktuellt: IFK Malmö får en verklig förstärkning i anfallet. Målsprutan Inger Larsson, som har gått skadad under större delen av året, kan spela. De få matcher hon trots allt har deltagit i har hon också visat var målet är beläget.

Christian Påhlsson, tränare: