P91 tvåa i Sjöbo-turnering

IFK Malmö räckte inte ända fram i P91-klassen i Bombi Bitt Cup i Sjöbo. I finalen hade Malmö FF marginalerna på sin sida och kunde vinna med hela 5-0, siffror som dock var något missvisande.

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P91:

Vi visste att det skulle bli tufft att vinna den här cupen, men det började riktigt bra med segrar mot både Sjöbo IF 1 (i kvartsfinalen) och Sjöbo IF 2 (i semifinalen), med 4-2 respektive 4-1.

I finalen mötte vi ett mycket duktigt Malmö FF, där jag tycker att killarna hängde med riktigt bra spelmässigt. Tyvärr fick de två tidiga mål och då blev vi tvungna att lyfta upp laget, vilket MFF utnyttjade till fullo.

Det var alltså betydligt jämnare än vad siffrorna antyder. Men de hade den där lilla extra turen. Medan de fick fram sina bollar till anfallarna, hade vi svårt att komma till några riktigt bra lägen.

Jag är mycket nöjd med killarnas insats denna helg, med tanke på att vi heller inte visste hur duktiga lag vi skulle få möta. Därför vill jag också ge beröm till hela laget för deras härliga lagmoral och kämpaglöd.

Slutspel

Kvartsfinal

Sjöbo IF 1 – IFK Malmö 2-4
Mål: 0-1 Tobias Rosenlind, 0-2 Tobias Rosenlind, 0-3 Tom Stensson, 1-4 Tom Stensson
Varningar: Tobias Rosenlind (IFK)

Semifinal

IFK Malmö – Sjöbo IF 2 4-1
Mål: 1-1 Saiid Zadran, 2-1 Tobias Rosenlind, 3-1 Gazmend Gashi, 4-1 Davor Hrvasevic
Varningar: Manar Ali (IFK)

Final

IFK Malmö – Malmö FF 1 0-5
Mål:
Varningar:

IFK MALMÖ

Delshad Kogi

Davor Hrvasevic
Hamodi Hotait
Gazmend Gashi
Manar Ali
Tobias Rosenlind
Tom Stensson
Saiid Zadran
Walid Shams