IFK Malmö i Kulladal-turnering

Det finns nästan hur många inomhusturneringar som helst för ungdomar. För seniorer är det sparsmakat med den varan. Därför har Kulladals FF kommit med ett trevligt initiativ och bjuder i helgen in till spel i Kulladals Sporthall.

IFK Malmö spelar på lördagen i grupp B tillsammans med Kulladals FF 2, Höllvikens GIF, Kirseberg IF och Eriksfälts FF. Kulladals FF 1, Bunkeflo IF, Malmö Anadolu BI, Limhamns IF och Vintrie IK återfinns i grupp A.

De två bästa lagen i respektive grupp går sedan vidare till semifinal samma dag. Spelprogrammet för "di gules" del kan ni i vanlig ordning hitta i kalendern här på ifkmalmo.com.

Truppen: Abdul Semwanga-Nyende, Adnan Zukancic – Ali Jasim, Lennie Sjöström, Valon Muslijaj, Azeem Razwan, Zoran Jovanovic, Daniel Jovanovic, Nana Piesie, Paul Havn.

Aktuellt: IFK Malmö kommer med ett väldigt ungdomligt lag. Nära hälften, fyra av tio, spelade dock i division 2 den gångna säsongen. Två spelare var ordinarie under hösten, Ali Jasim och Zoran Jovanovic.

Mikael Svensson, assisterande tränare i IFK Malmö: Det ska bli roligt att spela turnering som lite omväxling. Vi möter seniorlag, så vi vet att det kommer att bli tufft. Men vi ska givetvis göra vårt bästa.