LBK åter i vägen för P90

IFK Malmös P90 stötte på tufft motstånd redan i gruppspelet i inomhus-DM. Lunds BK, som man åkte ut mot med 0-4 i Skånecupens semifinal, var ännu en gång övermäktiga. Jämfört med senast blev det dock betydligt jämnare. Krubbans seger stannade vid uddamålet, 2-1.

Josip Lukic, tränare för IFK Malmös P90:

Spelmässigt började inte alls dagen bra för vår del. Hela vårt agerande i första matchen var väldigt stirrigt. Vi stressade och hade mycket svårt att hålla bollen på marken. Tack vare vår effektivitet i avsluten var dock segern aldrig i fara.

Mot Lunds BK fick vi verkligen igång vårt spel. Vi rullade bollen riktigt bra längs med marken och spelade jämnt med lundensarna. Måste berömma Ali Alkefagy för en lysande insats i målet. Hade vi bara haft lite tur med oss, hade vi vunnit istället för Lund.

Gruppspel

Grupp 3

Kyrkheddinge IF – IFK Malmö 1-4
Mål: 0-1 (3) Ali Burrniku, 0-2 (7) Rebar Ali, 0-3 (10) Demokrat Maxhuni, 1-4 (17) Ayoub Ahmad
Varningar:

IFK Malmö – Lunds BK 1-2
Mål: 1-0 (3) Demokrat Maxhuni
Varningar: Mustafa Karim (IFK)

IFK MALMÖ (2-2)

Ali Alkefagy

Mustafa Karim
Vladan Jelic

Demokrat Maxhuni
Ali Burrniku

Avbytare

Alden Smajlovic
Ayoub Ahmad
Mirko Lukic
Omar Aouida
Rebar Ali
Chaib Yanar (målvakt)