Övertygande spel av P91

Det fortsätter att gå bra för IFK Malmös P91. På fredagskvällen var det Kirseberg IF som besegrades på bortaplan med 6-3 i en match där Kirseberg kom till start med hela sex spelare födda 1990.

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P91:

Vi började mycket bra då vi tog ledningen redan efter knappa sju minuter genom Hamodi Hotait. Killarna imponerade verkligen med sin rörlighet, ett riktigt bra passningsspel och ett högt tempo.

I den andra halvleken tappade vi lite av matchen och lät Kirseberg IF ta över spelet. Vi började slå ifrån oss alldeles för mycket bollar och de fick matchen precis dit de ville. De kom upp till 3-3 och vår seger var allvarligt hotad.

Men trots deras tuffa, men dock inte fula spel, lyckades vi lyfta oss igen. Killarna kunde tända till riktigt ordentligt och göra tre mål på tio minuter. Även om det brast lite i defensiven kan jag därför inte vara annat än nöjd med vår insats.

Kirseberg IF – IFK Malmö 3-6 (1-2)

Arena: Kirsebergs IP
Mål: 0-1 (7) Hamodi Hotait, 0-2 (15) Hicham Ali, 1-3 (35) Tobias Rosenlind, 3-4 (45) Saiid Zadran, 3-5 (48) Hamodi Hotait, 3-6 (55) Tom Stensson
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Daniel Sjölin

Yehia Abed El Rehman
Tom Stensson
Manar Ali
Michael Lindèn

Walid Shams
Tobias Rosenlind
Saiid Zadran
Josef Ahmad

Hicham Ali
Hamodi Hotait

Avbytare

Davor Hrvacevic
Ernesto Magaljas
Ibrahim Abutaq
Marwan El Jaouni
Rami Badran
Robel Geresus