P90 besegrade P91

På söndagseftermiddagen passade IFK Malmös pojkar 90 och 91 på att mäta krafterna med varandra i en träningsmatch på Malmö Stadion plan 4. Som sig bör vann P90 matchen, men bara med 5-2 efter 3-1 i paus.

Josip Lukic, tränare för IFK Malmös P90:

Vi mötte ett bra lag, till och med bättre än vad jag hade trott på förhand. De har många nya så jag trodde inte att de skulle vara så samspelta som de var. Men de skötte det mycket bra och vann matchen på mittfältet.

Mina spelare gjorde väl inte precis sin bästa match. Vi skapade inte mer än tio målchanser och gjorde mål på exakt hälften. Det var väl i stort sett det enda positiva för oss då vi kan så mycket bättre.

Roland Levay var särklassigt bäst i vårt lag, grymt bra var han. Hos Lasse Lundbergs 91:or fanns det många att berömma. Spelare som Hicham Ali, Hamodi Hotait och Tobias Rosenlind var riktigt duktiga.

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P91:

Killarna gjorde sin hittills bästa match under den här säsongen, även om vi förlorade mot ett mycket bra lag. Vi fick igång passningsspelet och rörelsen direkt, vilket överraskade Josip Lukics lag.

Mest nöjd var jag med mittfältet, som vi kontrollerade fullständigt. Alla gick in stenhårt i närkamperna, dock ska det poängteras att det var en riktigt schysst match. Det kanske blev något mål för mycket bakåt, men som helhet kan jag bara vara nöjd.

IFK Malmö P90 – IFK Malmö P91 5-2 (3-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 4
Domare: Josip Lukic, Malmö
Mål: 1-0 Senad Habibovic, 2-0 Eleftherios Bolis, 2-1 Saiid Zadran, 3-1 Eleftherios Bolis, 3-2 Saiid Zadran, 4-2 Demokrat Maxhuni, 5-2 Ali Burrniku
Varningar:

IFK MALMÖ P90

Ali Alkefagy

Roland Levay
Vladan Jelic
Valon Makolli
Mirko Lukic

Demokrat Maxhuni
Mattias Folkeson
Ali Burrniku
Kristoffer Bertolino

Mustak Awad
Senad Habibovic

Avbytare

Ahmed Nemer
Eleftherios Bolis
Maher Touhami
Mustafa Karim
Omar Aouida
Chaib Yanar (målvakt)

IFK MALMÖ P91

Delshad Kogi

Yehia Abed El Rehman
Tom Stensson
Walid Shams
Manar Ali

Ernesto Magaljas
Tobias Rosenlind
Saiid Zadran
Josef Ahmad

Hamodi Hotait
Hicham Ali

Avbytare

Davor Hrvacevic
Mateo Mandic
Michael Lindén