P91 fortsätter vinna

Det ser riktigt bra ut för IFK Malmös P91. Med drygt tre veckor kvar till seriestarten är laget ännu obesegrat utomhus. Den kanske mest meriterade segern hittills kom på torsdagen då "gulingarna" besegrade alltid starka Husie IF med 3-1.

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P91:

Vi startade i ett högt tempo och spelade mycket bra redan från första minuten. Husie IF var steget efter under större delen av matchen och de kan tacka sin lyckliga stjärna för att de inte släppte in mål tidigare än vad de gjorde.

Det som brukar hända när man pressar är att det andra laget vänder snabbt och anfaller. Husie IF tog verkligen vara på den traditionen och gjorde 0-1 efter lite missförstånd i vår backlinje. Men som tur var lyckades vi vända på steken.

För oss ledare var det riktigt roligt att se killarna ha en sådan bra inställning och verkligen spela enligt instruktionerna. Hoppas att vi kan fortsätta på den inslagna vägen och göra en minst lika bra match då vi möter Högaborg på lördag.

IFK Malmö – Husie IF 3-1 (1-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 3
Domare: Volkan Fidan, Malmö
Mål: 1-1 Walid Shams, 2-1 Tobias Rosenlind, 3-1 Josef Ahmad
Varningar:

IFK MALMÖ (3-4-3)

Delshad Kogi

Yehia Abed El Rehman
Manar Ali
Michael Lindén

Mateo Mandic
Tobias Rosenlind
Saiid Zadran
Josef Ahmad

Hicham Ali
Walid Shams
Hamodi Hotait

Avbytare

Ernesto Magaljas
Ibrahim Abutaq
Ismael Figueroa
Milad Einali
Tom Stensson