Stabil DM-insats av P89

IFK Malmös P89 är vidare till den andra omgången i distriktsmästerskapet. Detta efter en fullständigt överlägsen gruppseger med 21-0 i målskillnad på tre matcher. Sista matchen mot Husie IF slutade med en 2-0-seger.

Dusko Radinovic & Gustavo Olivera, tränare för IFK Malmös P89:

Vi ägde nästa hela matchen och skapade massor av målchanser utan att få till det riktigt i avsluten. De tryckte på sista tio minuterna, men kom inte någon vart. Faktiskt kändes det aldrig som om segern var i fara.

Det var en dålig grusplan som mötte killarna. Flera gånger stannade bollen bara upp och studsarna var också lite konstiga. Men huvudsaken var att vi vann och då killarna hade rätt inställning kan vi inte vara annat än nöjda.

Husie IF – IFK Malmö 0-2 (0-0)

Arena: Husiegårds IP
Mål: 0-1 (55) Dzevad Nezirevic, 0-2 (87) Alaa Baker
Varningar: Alaa Baker (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mohammed Kahidani

Arbon Kryeziu
Patrik Larsson
Guner Alievski
Mustafa Arezoo

Ghassan Talozi
Håkan Ahlström
Ahmedin Sudic
Sebastian Ottosson

Alaa Baker
Dzevad Nezirevic

Avbytare

Amar Hajdarvic (Arbon Kryeziu 28)
Gabriel Olivera (Sebastian Ottosson 78)