Seger för U-laget

Det var ett tag sedan sist, närmare bestämt den 26 februari. Men på onsdagen lyckades IFK Malmös U-lag ta sin andra seger för året. I en märklig tillställning besegrades Interamericas A-lag med siffrorna 3-1.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Perioden som vi hade innan uppehållet, matchens första 25 minuter, var bra och uppfyllde sitt syfte. Målsättningen var att vi skulle göra det svårt för motståndarna genom att ha kort med lagledarna och skapa så många trianglar som möjligt i våra uppspel.

Därefter blev det ett uppehåll på tjugo minuter, då två spelare i Interamerica råkade krocka med varandra. Efter det var vi lite väl stela i vårt spel, tappade tålamod, samt positionsspel och var inte riktigt med i matchen.

Trots allt lyckades vi vinna matchen och det är väl det positiva som vi får ta med oss. På de tre senaste matcherna har vi två oavgjorda och en seger, så det börjar likna något, även om vi spelmässigt kan mycket bättre.

IFK Malmö – Interamerica FKK A 3-1 (1-0)

Arena: Malmö Stadion, plan 4
Mål: 1-0 (2) Ahmed Tamim, 2-1 (85) Ahmed Tamim, 3-1 (90) Edgardo Menjivar
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Abdul Semwanga-Nyende

Azeem Razwan
Valon Muslijaj
Lirim Sali
Armend Kryeziu

Blerim Mullici
Carl Holm
Rogelio Diaz
Ahmed Tamim

Daniel Jovanovic
Freskim Rexha

Avbytare

Edgardo Menjivar (Freskim Rexha 55)
Jeton Krasniqi (Carl Holm 65)
Hajriz Maloki
Henry Safi
Nezir Mehmeti (målvakt)