Genrep stundar för IFK Malmö

Om nio dagar är det åter kamp om poängen för IFK Malmö. Då väntar Lunds BK på bortaplan i den första omgången av Supertvåan. Men innan allvaret ska det först spelas ett genrep mot division 3-klubben Marieholms IS.

Startelvan (4-4-2): Joakim Moberg – Ali Jasim, Robert Kjellin, Jörgen Svensson, Karim El hage – Blerim Mullici, Haris Xhemajli, Kenneth Gustavsson, Martin Abrahamsson – Nana Piesie, Fisnik Alaj. Avbytare: Daniel Jovanovic, Mahmod Khattab, Migjen Shaqiri, Valon Shkuliq, Zoran Jovanovic, Abdul Semwanga-Nyende (målvakt).

Aktuellt: Knäskadan som Kenneth Gustavsson har dragits med under en dryg månads tid verkar ha gett med sig. Efter några dagars träning har han ännu inte känt av skadan och det ska inte heller vara några problem att gå för fullt i helgen.

Anders Grimberg, tränare i IFK Malmö: Vi står inför ett genrep och det är viktigt att vi gör en bra match i 90 minuter. De tre senaste matcherna har slutat med förlust och det vill vi definitivt inte att matchen mot Marieholm gör.

Det som dock måste betonas är att vi inte har varit sämre än våra motståndare i någon av de här tre matcherna. Men att spela jämnt vinner man inga poäng på, utan det gäller för oss, att plocka fram den riktiga tävlingsinstinkten inför Lunds BK-matchen.